Αρχική Σελίδα Νέα

TYF παρευρίσκεται στη διεθνή έκθεση φωτισμού Χονγκ Κονγκ (έκδοση φθινοπώρου)

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Οδηγήσεις ΣΠΑΔΙΚΩΝ υψηλής δύναμης για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οδηγήσεις ΣΠΑΔΙΚΩΝ υψηλής δύναμης για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτοί πλήρες φάσμα TYF leds έσωσαν $50 μου για ένα συγκρίσιμο φως και PPF είναι πραγματικά υψηλό. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος που πρόκειται να πάω στο μέλλον.

—— De Anthony Jose

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

TYF παρευρίσκεται στη διεθνή έκθεση φωτισμού Χονγκ Κονγκ (έκδοση φθινοπώρου)

TYF παρευρίσκεται στη διεθνή έκθεση φωτισμού Χονγκ Κονγκ (έκδοση φθινοπώρου)
TYF παρευρίσκεται στη διεθνή έκθεση φωτισμού Χονγκ Κονγκ (έκδοση φθινοπώρου)
 

Χρόνος: 27ος την 30ή Οκτωβρίου 2019

Τόπος συναντήσεως: Χογκ Κογκ, Κίνα

Θάλαμος αριθ.: 5B-A32


 

Περίπου TYF

 

Shenzhen Co. τεχνολογίας TongYiFang (TYF) η οπτικοηλεκτρονική, ΕΠΕ, καθιερώθηκε σε Shenzhen, Κίνα το 2009 και τοποθετημένος στο δρόμο jincheng, η πόλη Shajing, περιοχή Bao'an, Shenzhen, είναι μια εθνική επιχειρηματική εστίαση υψηλής τεχνολογίας στη συσκευασία συσκευών των οδηγήσεων υψηλών σημείων, ενσωματωμένη ΣΠΆΔΙΚΑΣ ανάπτυξη τεχνολογίας, οπτικές σχέδιο και λύσεις φωτισμού των οδηγήσεων. TYF προσπαθεί να φέρει στις μηχανές υψηλών σημείων για τον πλήρης-αυτόματο εξοπλισμό δοκιμής παραγωγής και γήρανσης για μια βάση παραγωγής των κύριων διεθνών οδηγήσεων.

 

 

Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν το ΣΠΑΔΙΚΑ, το ΣΠΑΔΙΚΑ κτύπημα-τσιπ, το δυνάμενο να ξορδισθεί ΣΠΑΔΙΚΑ, το EMC 3030, EMC5050, EMC3535, τον εκπομπό υψηλής δύναμης K2, φυτοκομικό LEDs, την ενότητα των οδηγήσεων εναλλασσόμενου ρεύματος και PCBA. TYF παρέχει τη μεγάλη έκταση της τεχνικής και επαγγελματικής υποστήριξης για το σχέδιο πηγής φωτός των οδηγήσεων, τις λύσεις και τις εφαρμογές φωτισμού.

 

Με την έννοια «υψηλού - ποιότητα, καμία ατέλεια: , TYF εκτελεί τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με το σύστημα πιστοποίησης ISO/TS16949 σε κάθε βήμα από τις πρώτες ύλες στο τεχνολογικό σχέδιο και στην παραγωγή. Η πλήρης σειρά προϊόντων ήταν πιστοποιητικά από LM-80, και έλαβε τα πιστοποιητικά του CE, ROHS, EN62471, IS9001: 2008 και etcs. TYF έλαβε επιτυχώς το εθνικό πιστοποιητικό εργαστηριακής πιστοποίησης Επιτροπής αξιολόγησης τίτλων σπουδών της Κίνας (Γ Ν Α S).

 

Με 10 έτη ανάπτυξης επιχείρησης στον τομέα συσκευασίας των οδηγήσεων, TYF έχει εμμείνει στις τιμές πυρήνων «προσανατολισμένου στους πελάτες, ταλέντο-προσανατολισμένος, τιμιότητα-προσανατολισμένος στην» η επιχείρηση παίρνει την υποστήριξη και τον έπαινο από τους πελάτες μας. TYF προσπαθεί να γίνει ένα παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα της πηγής φωτός των υψηλής ισχύος οδηγήσεων.

Με το πνεύμα «της ακεραιότητας, της καινοτομίας, της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας», TYF προσπαθεί να γίνει ένας βηματοδότης και θετικός συνήγορος στον τομέα των οδηγήσεων. Παρέχοντας τα προϊόντα φωτισμού των πρώτης τάξεως οδηγήσεων, TYF αφορά περισσότερων τα σφαιρικά περιβαλλοντολογικά θέματα του πελάτη στα ενδιαφέροντα και. TYF θα συνεχίσει και στην αιτία της ανθρώπινης οπτικοηλεκτρονικής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

TYF είναι κύριο περισσότερων από 50 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, TYF είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση και η Κίνα υψηλής τεχνολογίας Shenzhen.

Χρόνος μπαρ : 2019-10-19 11:10:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tongyifang Optoelectronic Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tongyifang

Φαξ: 86-755-85282351

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)